Marketing Strategieën

Zie je vraagtekens wanneer je de term "marketing" hoort? Niet getreurd! Met onze marketingtips, trainingen, infosessies en jaarplannen wordt je in een mum van tijd een expert. Marketing houdt meer in dan email adressen verzamelen en een Facebookpost plaatsen.

Nieuwsbrief campagnes

(Automatisch) nieuwsbrieven versturen met de nieuwe info die op jouw website staat? De nieuwe suggesties van jouw restaurant op maandbasis presenteren aan je klanten of de "New Arrivals" in je webshop aankaarten? Daarvoor zijn er geävanceerde nieuwsbriefcampagnes.

Social media campagnes

Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Yelp, Swarm, Foursquare, noem maar op! Nee, je hebt ze niet allemaal nodig. Twist kijkt wat er voor jouw zaak relevant is en voorziet je van een strategisch marketingplan om jouw bestaande én nieuwe klanten geëngageerd te houden via social media!

Google Adwords campagnes

Gericht bepaalde doelgroepen (vb: mannelijke inwoners uit Ieper tussen 20-30j) gebruiken om jouw product te promoten aan de grote OF lokale bevolking. Wij zijn Adwords Experts, en helpen je hier graag mee verder!

Google Analytics

Hoe presteert je website of je app, van waar komen je bezoekers en hoeveel komen ze terug? Wij leren je hoe je moet werken met Google Analytics en zorgen ervoor dat je een krak wordt in online marketing!

Alle diensten

Huisstijl, logo, website, applicatie, webwinkel, ... Wij luisteren en helpen uw zaak of bedrijf naar een hoger online niveau.

Wie kwam er voor jou?

Genoeg gezien wat kunnen doen? Bekijk wat echte use cases van klanten die je nét voor waren.